Bine ati venit la Casa Harmonia

    Casa Harmonia este un centru cu facilitati medicale, destinat in special persoanelor varstnice, al carei scop principal este monitorizarea continua a starii de sanatate, imbunatatirea conditiei fizice prin exercitii de kinetoterapie, individual sau in grup, fizioterapie si crearea unei atmosfere relaxate prin programe de socializare.

Pensiunea Casa Harmonia

    Casa Harmonia nu este ceea ce se intelege prin "azil de batrani" sau "camin de batrani", ci este o solutie ideala pentru cei ramasi singuri, avand privilegiul de a darui o grija sporita celor ce isi privesc senectutea ca un lung prilej de a se bucura de viata!

     
CasaHarmoniaCasaharmonia1

   

 

 

 

 La caminul de batrani Harmonia, cei dragi pot gasi intradevar un refugiu. Aici ii asteapta o oaza de liniste unde se pot bucura de senectute. Construita intr-un parc rezidential linistit si bucurandu-se de aer curat, departe de traficul Timisoarei, Casa Harmonia ofera celor dragi un camin departe de grijile zilnice ce uneori parca grabesc trecerea timpului.

Localizare Casa Harmonia

Azilul de batrani Harmonia este construit intr-un parc rezidential linistit si bucurandu-se de aer curat si liniste

      Situata in orasul Timisoara judetul Timis, intr-un cartier rezidential, intr-o zona nepoluata (linga Uzina de apa) si construita pe un teren de 10.000 mp, pensiunea Casa Harmonia este construita ca un ansamblu de P+2, astfel incit sa dea impresia unor case insiruite, accentuind in acest fel imaginea de locuinta familiala, avind un parc propriu si o zona SPA cu piscina si jacuzzi in interior.

   

 Toate aceste facilitati sunt oferite clientilor nostri gratuit, astfel incat cei care locuiesc in Casa Harmonia sa se simta ca intr-un hotel de cinci stele. Casa Harmonia este nu doar un azil de batrani ci cu adevarat un adapost atunci cand varsta incepe sa se impotriveasca viselor!

 

    Pentru a va convinge, va invitam sa vizitati sectiunile Galeria foto si Servicii ingrijire batrani oferite de Casa Harmonia, iar daca sunteti multumiti de cele vazute, la sectiunea Contact, aveti adresa noastra si numerele de telefon la care puteti lua legatura cu noi.

Formular de inscriere

    Pentru mai multe detalii va invitam sa ne vizitati la urmatoarea adresa: str. Rudolf Walter nr. 4 Timisoara (strada din dreapta Uzinei de Apa Aquatim).


Iar cei ce doresc sa se inscrie, ne pot contacta completand formularul de inscriere.
Pentru detalii, va stam la dispozitie si la numarul de telefon:0040-758.270.501

Click aici
Copyright ©2009-2024 Casa Harmonia, Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Sus ↑